دسته‌بندی نشده

انواع بدافزار ها را بشناسید! (بد افزار چیست؟)

ویروس (Virus) یکی از عوامل بیماری زا در بدن می باشد که انواع مختلفی دارد و انواع آن باعث بروز بیماری های مختلف در بدن می باشد. ویروس های کامپیوتری هم دقیقا همچنین عملکردی دارند و به ویروس ها در کامپیوتر بد افزار می گویند. ما در این مقاله از سایت spy24 می خواهیم برای شما به بررسی پاسخ سوال اینکه بد افزار چیست؟ معروف ترین بدافزاری که در زمینه رایانه وجود دارد کدام است؟ بپردازیم و انواع بدافزار malware را برای شما معرفی کنیم تا انواع بدافزار ها را بشناسید و راهکارهای مقابله با آن ها را بیاموزید.

بد افزار چیست؟

در واقع به هر برنامه، ربات و یا لینکی که به طور عمد برای خراب کردن عملکرد یک دستگاه یا سیستم طراحی و ساخته می شود، بد افزار می گویند. بد افزارها و باگ ها دو کابوس بزرگ برای افراد کامپیوتری می باشد زیرا که آن ها می دانند این دو عامل باعث می شوند که کارهای آنها به درستی پیش نرود و بین آن وقفه بیافتد.
اما یک تفاوت بین باگ و بدافزار می باشد و آن هم این است که باگ به خاطر اشتباه غیر عمدی پیش می آید و باعث خرابی بخشی از عملکرد سیستم می شود؛ اما بد افزارها به طور عمدی و به قصد خرابی کل سیستم توسط شخصی ساخته می شود و وارد سیستم شما می شوند و سیستم شما را خراب می کنند. در ادامه برای شما به معرفی انواع بدافزارها می پردازیم تا انواع بدافزار ها را بشناسید و بدانید که چگونه باید با آن ها مبارزه کنید.

انواع بدافزار ها را بشناسید!

در واقع یکی از بهترین روش هایی که هکرها از آن برای هک کردن سیستم دیگران استفاده می کنند، ساخت انواع بد افزارها می باشد. آن ها معمولا با نوشتن یک برنامه مخرب، سعی می کنند شما را ترغیب به استفاده از آن برنامه کنند و در نهایت از طریق همان برنامه، شما را هک کنند. در ادامه شما باید انواع بدافزار ها را بشناسید تا بدانید که چگونه با آن ها مقابله کنید.

اسب های تروجان (Trojan):

حتما تا به حال برای یک بار هم که شده داستان اسب های تروجان را شنیده اید؛ تروجان ها در دنیای کامپیوتر به برنامه هایی گفته می شود که در ظاهر یک برنامه مطمئن، امن و کاربردی هستند، اما در باطن یک بد افزار و ویروس هستند که هدفشان مختل کردن سیستم شما می باشد.
از اسب های تروجان برای سرقت اطلاعات شخصی، مالی و حتی به کنترل گرفتن کامپیوتر قربانی استفاده می شود؛ برای مقابله با این نوع بد افزار، باید مراقب باشید تا گول ظاهر نرم افزارها را نخورید و به هر برنامه ای اعتماد نکنید.

ویروس های کامپیوتری (Virus):

ویروس های کامپیوتری در واقع شناخته ترین نوع برنامه های مخرب و بد افزارها می باشند که عملکرد آن دقیقا مانند ویروس ها انسانی می باشد و می تواند پس از فعالیت در بدن، تاکثیر شود. برای مقابله با ویروسهای کامپیوتری می توانید 2 راه زیر را انجام دهید:

  • نصب آنتی ویروس های مطمئن و امن.
  • مواظب تمام رفتارهای خود باشید.

کرم ها (Worms):

کرم ها یکی از انواع بد افزارها می باشند که پس از فعالیت در سیستم شما، تاکثیر می شوند و فایل های شما را از بین می برند. هدف کرم ها از بین بردن تمام فایل ها و اطلاعات شخصی شما می باشد. در صورتی که دیر متوجه ورود و فعالیت این نوع بد افزار در سیستم خود شوید، ممکن است بسیاری از اطلاعات شما از بین بروند و دیگر نتوانید به آن ها دسترسی داشته باشید.

انواع بدافزار ها را بشناسید!
انواع بدافزار ها را بشناسید!

جاسوس افزار (Spyware):

جاسوس افزارها بیشتر برای هک شدن شما استفاده می شوند و به تمامی فعالیت های شما در کامپیوتر نظارت می کنند. یکی از شناخته ترین جاسوس افزارها، کیلاگر ها هستند که تمامی کلیدهای که شما روی کیبورد زده اید را ثبت و ضبط می کند و برای شخص مورد نظر ارسال می کند. از این جاسوس افزار برای خالی کردن حساب بانکی شما استفاده می شود.

نتیجه گیری:

ما در این پست از سایت spy24  برای شما به پاسخ سوالات بد افزار چیست؟ معروف ترین بدافزاری که در زمینه رایانه وجود دارد کدام است؟ پاسخ کاملی داده ایم و انواع بدافزار malware را برای شما معرفی کردیم تا انواع بدافزار ها را بشناسید و بدانید چگونه باید با آن ها مقابله کنید.

کلیس آندره

کلیس آندره، نامی که در دنیای امنیت شبکه به عنوان یک نویسنده و پژوهشگر برجسته شناخته می‌شود. او با انگیزه و تعهد عمیق به حفظ امنیت در دنیای دیجیتال، در حال تألیف مقالاتی برای وب‌سایت‌ها و منابع تخصصی می‌باشد. تخصص اصلی کلیس آندره در زمینه امنیت شبکه و فناوری‌های اطلاعاتی قرار دارد. او با داشتن دانش گسترده‌ای در مباحث مختلف امنیت شبکه از جمله رمزنگاری، نفوذ و تشخیص تهدیدات، توانسته است مقالاتی با محتوای غنی و عمیق تولید کند. با تجربه‌های متعدد و تحقیقات گسترده در زمینه امنیت شبکه، کلیس توانسته است راهکارها و راهنماهای مؤثری را برای مدیران سیستم، توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و افراد علاقه‌مند به امنیت دیجیتال ارائه دهد. مقالات او به عنوان منابع معتبر در زمینه امنیت شبکه شناخته می‌شوند. با زبانی ساده و قابل فهم، کلیس توانسته است مفاهیم پیچیده امنیت شبکه را برای عموم مخاطبان تبیین کند. او با تمرکز بر راه‌حل‌های عملی و نکات کلیدی، مخاطبان را در جهت تقویت امنیت شبکه‌های خود هدایت می‌کند. با توجه به تلاش‌های فراوان کلیس آندره در ارتقاء امنیت دیجیتال، مقالات وی به عنوان راهنماهای مهم و ضروری در دنیای پیچیده و پرخطر امنیت شبکه به شمار می‌آیند. او با تأکید بر آگاهی و آموزش، به ارتقاء امنیت دیجیتال جامعه کمک می‌کند و نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا