جاسوسی گوشیردیابی گوشیشبکه اجتماعیگوشی های هوشمندنرم افزار کنترل والدینهک گوشی

آشنایی با راهکارهای امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

با توجه با باز بودن محتوا در اینترنت نقش والدین در جلوگیری از آسیب ها و تهدیدهای فضای سایبری بسیار زیاد است. با پیشرفت روز افزون این ابزارها تنها والدین هستند که برای امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی باید دانش و اطلاعات کافی را کسب کنند و آسیب ها و تهدیدات فضای مجازی را به خوبی بشناسند.

امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی می تواند برای کودکان مفید  باشد در صورتی که والدین بتوانند با کنترل و نظارت فرزندانشان را از این فضای پر از خطر همراهی کنند.ویروس جهانی کرونا موجب شده است تا دانش آموزان و تحصیلشان را در فضا های آنلاین ادامه دهند. این امر سبب می شود که والدین با دانش و اطلاعات بیشتری در رابطه با دنیای آنلاین و مجازی به یاری و نظارت بر عملکرد فرزند خود با گوشی های موبایل بروند و امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی حفظ کنند. والدین همیشه باید این نکته را به فرزند خود یاداوری کنند که نباید پیام های ناشناس و غریبه را باز کنند و با آنها گفتگو کنند زیرا پیام های ناشناس می تواند باعث آزار و اذیت آنها و حتی حاوی بدافزار ها و ویروس ها باشند.

برای امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی در نظر گرفتن محدودیت های زمانی و همراه بودن با کودک می تواند آنها را از شر آسیب ها یی که شاید در انتظارشان باشد نجات داد. والدین می توانند با در نظر گرفتن قوانین  زمانبندی و برنامه ریزی برای استفاده از گوشی های همراه و تبلت ها مقدار آسیب ها را کاهش دهند و کنترل بیشتری را داشته باشند.

امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

تهدیدات فضای مجازی

بازی های رایانه ایی و گوشی های موبایل می توانند ذهن فرزند شما را شکوفا و خلاقیت را در آنها ایجاد کنند اما این  امر در صورتی اتفاق می افتاد که والدین بر این دسته از بازی ها نظارت کافی داشته باشند و شرایط سنی بازی را  به منظور امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی در نظر بگیرند.

متاسفانه نبودن قوانین و در نظر گرفتن شرایط سنی بازی ها در ایران موجب برخورد کودک با محتوا های نامناسب می شود که این محتوا ممکن است تهدیدی بسیار جدی برای او به حساب آید. بازی های رایانه ای و موبایل می توانند کودک یا نوجوان شما را کم تحرک و بی بندوبار کند یکی از مشکلات جدی بازی های رایانه ای و گوشی های موبایل منزوی کردن کودکان است. این نوع بازی های رایانه ایی تمامی وقت و حواس کودکان و نوجوان را متوجه خود می کند و آنها دیگر وقتی را برای گذراندن برای بازی با دوستان و همسن و سالان خود را ندارند و مجبور هستند با وابستگی به این دسته از بازی ها به تنهایی در اتاقشان سر کنند که این امر به مرور موجب گوشه گیری و منزوی شدن آنان می شود.

شبکه های اجتماعی می تواند یکی از تهدید های مهم برای فرزند شما به شمار آید. والدین می توانند با برنامه ها و ابزار هایی که به منظور امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی طراحی شده اند بر پیام های فرزند خود نظارت کافی داشته باشند

از آنجا که بعضی از اپلیکیشن ها در ایران فیلتر هستند و استفاده از فیلتر شکن در گوشی های موبایل رواج یافته  این  موضوع می تواند باعث شود سایت های نامناسب و محتوای آنها به راحتی در دسترس کودک شما قرار گیرد. بهتر است به دلیل امنیت فرزندتان از اپلیکیشن های خارجی که نیاز به فیلتر شکن دارند استفاده نکنید و سعی کنید از ابزاری استفاده کنید که نیاز به فیلترشکن را در موبایل کاهش دهد. همچنین والدین می توانند برای در امان ماندن موبایل خود از بدافزارها از سایت های معتبر اقدام به نصب برنامه ها کنند.

امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

والدین چگونه می توانند به فرزند خود برای در امان ماندن از فضای مجازی کمک کنند؟

اگر کودک یا نوجوانی در منزل خود دارید و نگران امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی و بازی های کامپیوتری هستید بهترین گزینه برای امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی صحبت کردن با آنها می باشد. به گفته کارشناسان و مشاوران اگر با فرزند خود در رابطه با خطراتی که ممکن است آنها را تهدید کند صحبت کنید و برای آنها توضیح دهید که چگونه ممکن است مورد آزار و اذیت قرار بگیرند و باید چه زمان و چه مکان هایی از تلفن همراه استفاده کنند آنها بهتر قادر خواهند بود اثرات بد این فضا ها را درک کنند.

امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

روش های رعایت حریم خصوصی و امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

برای امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پلیس فتا رعایت نکاتی اساسی را ارائه داده است که در ادامه آن را بیان خواهیم کرد:

1)کودکان نباید بدون نظارت والدین به تنهایی از این فضا استفاده کنند و حضور والدین در کنار آنها نقش مهمی دارد.

2) والدین باید بر تنظیمات حریم خصوصی در گوشی فرزند خود به صورت مداوم نظارت و کنترل داشته باشند.

3) بکار بردن نرم افزارهای فیلترینگ می تواند در این مورد بسیار مهم باشد

4) قرار دادن محدودیت زمانی و قوانین برای استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از نکات اساسی به شمار می آید.

5) والدین باید تلاش کنند ابتدا خودشان استفاده از فضای مجازی را رعایت کنند تا بتوانند الگوی مناسبی باشند.

6)نظارت و کنترل کردن پیام ها و تصاویری که فرزند شما در شبکه های اجتماعی رد و بدل می کند بسیار پر اهمیت است.

7) کودکان و نوجوانان هیچگاه نباید در اتاق خود و به تنهایی از فضای مجازی استفاده کنند.

امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

راهکار هایی برای اطمینان والدین از ارسال مطالب کودکان و نوجوانان در دنیای مجازی

موتور های جستجویی که در داخل کشور تولید شده است به علت دسترسی نداشتن به محتوای نامناسب می تواند یک راه مطمئن برای امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی می باشد. والدین می توانند گزینه جستجوی ایمن را در جستجوگر های خارجی فعال کنند تا فرزندانشان نتوانند عکس ها و محتواهای غیر اخلاقی را دریافت کنند.

هنگام خرید بازی های رایانه ای توجه به رده بندی سنی درج شده بر بازی بسیار مهم است و والدین باید برای جلوگیری از اسیب ها نظارت کافی به این رده بندی سنی داشته باشند.

به کار بردن نرم افزارهای کنترل و نظارت والدین بر گوشی کودکان و نوجوانان

امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

طرح  پلیس فتا برای امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

طرح <<کوآ>> یکی از اقدامات پلیس فتا در زمینه اینترنت و فضای مجازی می باشد که با همکاری آموزش و پرورش صورت گرفته است و در آن 200 هزار دانش آموز در رده های اول تا دوم دبستان آموزش های لازم را زیر نظر کارشناسان برای استفاده از این فضا کسب کرده اند.

رئیس پلیس فتا، همچنین بیان کرده اند که والدینی که هیچ اطلاعاتی را در رابطه فضای مجازی ندارند، فرزندانشان بیشتر در معرض آسیب های این فضا قرار می گیرند و به علت نداشتن اطلاعات کافی نمی توانند استفاده درست از این فضا را به کودکان خود آموزش دهند همچنین وی بیان کرده است به دلیل نداشتن دانش کافی والدین و فرزندان از این فضا مجرمان سایبری می توانند به راحتی به اهداف خود برسند. از همین رو یکی از برنامه های مهم و اساسی که مد نظر پلیس فتا می باشد مسئله آموزش امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی می باشد.

امنیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

نرم افزارهای کنترل و نظارت

یکی از نرم افزارهای کنترل و نظارت که می تواند به شما در کنترل و نظارت فرزندانتان در شبکه های اجتماعی و دنیای اینترنت کمک کند نرم افزار <نظارت آزاد > می باشد. با استفاده از این نرم افزار شما قادر خواهید بود تمامی فعالیت های فرزندانتان را در موبایل کنترل و ردیابی کنید فقی کافی است برای یکبار آن را در گوشی او نصب کنید و با گوشی خودتان تمامی فعالیت هایش را بررسی کنید.

این نرم افزار در سه نسخه تنظیم شده است برای آشنایی بیشتر با ما همراه باشید

در نسخه اول بعد از نصب برنامه نظارت آزاد بر گوشی فرزندتان آیکون این برنامه از گوشی فرزندتان پاک خواهد شد و او دیگر متوجه کنترل شما نخواهد شد.

در نسخه دوم این برنامه والدین با هک شماره موبایل و سریال گوشی می توانند بر فعالیت آنها کنترل و نظارت داشته باشند.

و در نسخه سوم شما می توانید لینکی را به فرزندتان ارسال کنید و محض ورود او به این لینک نرم افزار بر روی گوشی نصب و مخفی می شود.

کلیس آندره

کلیس آندره، نامی که در دنیای امنیت شبکه به عنوان یک نویسنده و پژوهشگر برجسته شناخته می‌شود. او با انگیزه و تعهد عمیق به حفظ امنیت در دنیای دیجیتال، در حال تألیف مقالاتی برای وب‌سایت‌ها و منابع تخصصی می‌باشد. تخصص اصلی کلیس آندره در زمینه امنیت شبکه و فناوری‌های اطلاعاتی قرار دارد. او با داشتن دانش گسترده‌ای در مباحث مختلف امنیت شبکه از جمله رمزنگاری، نفوذ و تشخیص تهدیدات، توانسته است مقالاتی با محتوای غنی و عمیق تولید کند. با تجربه‌های متعدد و تحقیقات گسترده در زمینه امنیت شبکه، کلیس توانسته است راهکارها و راهنماهای مؤثری را برای مدیران سیستم، توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و افراد علاقه‌مند به امنیت دیجیتال ارائه دهد. مقالات او به عنوان منابع معتبر در زمینه امنیت شبکه شناخته می‌شوند. با زبانی ساده و قابل فهم، کلیس توانسته است مفاهیم پیچیده امنیت شبکه را برای عموم مخاطبان تبیین کند. او با تمرکز بر راه‌حل‌های عملی و نکات کلیدی، مخاطبان را در جهت تقویت امنیت شبکه‌های خود هدایت می‌کند. با توجه به تلاش‌های فراوان کلیس آندره در ارتقاء امنیت دیجیتال، مقالات وی به عنوان راهنماهای مهم و ضروری در دنیای پیچیده و پرخطر امنیت شبکه به شمار می‌آیند. او با تأکید بر آگاهی و آموزش، به ارتقاء امنیت دیجیتال جامعه کمک می‌کند و نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا