دسته‌بندی نشده

شماره هایی که نباید جواب داد را چگونه می توانید تشخیص دهیم؟

آیا شما می دانید با جواب دادن کدام شماره های تلفن ممکن است هک شوید؟ آیا شما می دانید لیست شماره هایی که نباید جواب داد کدام اند؟ آیا با شماره های خطرناک خارجی آشنا هستید؟ ما در این مقاله از سایت SPY24 قصد داریم تا برای شما به بررسی پاسخ اینگونه سوالات برسیم و لیستی از شماره تلفن هکر ها برای شما قرار دهیم تا در صورت مواجه شدن با آن ها، بتوانید از هک شدن خودتان جلوگیری کنید. تا انتهای این مقاله همراه سامانه مراقبت از خانواده باشید.

کلاهبرداری های تلفنی چیست؟

حق دارید که با مشاهده برخی از شماره تلفن های ناشناس و مشکوک بر روی گوشی تلفنتان، دچار ترس و دلهره شوید و بخواهید با تماس گرفتن با آن ها متوجه شوید شخصی که با شما تماس گرفته است کیست؟ پیشنهاد ما به شما این است که در چنین شرایطی اصلا وسوسه نشوید که دوباره با آن ها تماس بگیرید زیرا برخی از این افراد به دنبال هک کردن و یا خالی کردن حساب بانکی شما از این طریق می باشند.
کلاهبرداران تلفنی راه های زیادی برای فریب دادن شما و گرفتن اطلاعات برای خالی کردن حساب و یا هک کردن شما دارند که شما از آن بی خبر هستید؛ در ادامه ما برای شما به معرفی انواع کلاهبرداری های تلفنی می پردازیم و یک توضیحی درباره آن ها می دهیم تا شما بتوانید از خود در برابر این حملات دفاع کنید.

انواع کلاهبرداری های تلفنی کدام اند؟

کلاهبرداری های قرعه کشی:

در این کلاهبرداری شخصی ادعا دارد که شما در یک قرعه کشی برنده جایزه ای شده اید که باید برای دریافت آن مبلغی را پرداخت کنید. امروزه این نوع کلاهبرداری بسیار به چشم می خورد.

کلاهبرداری های سرمایه گذاری:

کلاهبرداری های سرمایه گذاری بدین صورت است که به شما نوید بازدهی بالا بدون ریسک مالی را می دهند که این ادعا دروغین می باشد.

کلاهبرداری های خیریه:

برخی از کلاهبرداران سازمان های جعلی با نام خیریه راه اندازی کرده اند و از این روش از مردم درخواست کمک می کنند.

انواع کلاهبرداری های تلفنی کدام اند؟
انواع کلاهبرداری های تلفنی کدام اند؟

شماره هایی که نباید جواب داد را چگونه می توانید تشخیص دهید؟

یکی از راه هایی که شما می توانید شماره هایی که نباید جواب داد را تشخیص دهید این است که این شماره ها بسیار عجیب و غریب هستند و هیچ شباهتی با شماره تلفن های معمولی و اپراتورهای داخلی ندارند. البته نکته قابل توجهی که وجود دارد این است گاهی اوقات کلاهبرداران (Scam) با شماره های معمولی و یا از طریق اپراتورهای داخلی با شما تماس میگیرند. در ادامه لیستی از شماره هایی که نباید جواب داد را قرار می دهیم:

  • 4174389040+
  • 4174389097+
  • 4174389099+
  • 4174389087+
  • 4174389089+
  • 4174389029+
  • و….

در صورت مواجه شدن با شماره های ناشناس و مشکوک چیکار کنیم؟

1. اگر تماس گیرنده قصد آزاد و اذیت شما را داشت و یا فرصتی برای صحبت کردن در اختیار شما قرار نداد، سریعا آن تماس را قطع کنید.
2. به سازمانی که ادعا می شود از آنجا با شما تماس گرفته شده است زنگ بزنید و مطمئن شوید تماس گیرنده شخص حقیقی است.
3. عجله نکنید و هیجان انگیز نشوید؛ زیرا کلاهبرداران سعی می کنند شما را در ارائه اطلاعات شخصی گیج کنند.

نتیجه گیری:

کلاهبرداری ها می تواند از طریق ایمیل، تماس تلفنی، پیامک، شبکه های اجتماعی و… صورت بگیرد و شما باید در تمام فضاها، مراقب باشید تا از طریق شماره ها و یا ایمیل های ناشناس هک نشوید. ما در این مقاله به معرفی شماره های خطرناک خارجی و شماره تلفن هکر ها پرداختیم و لیستی از شماره هایی که نباید جواب داد را برای شما قرار داده ایم؛ شما می توانید با مطالعه این مقاله از سامانه مراقبت از خانواده، بهترین اطلاعات را درباره شماره های ناشناس دریافت کنید.

کلیس آندره

کلیس آندره، نامی که در دنیای امنیت شبکه به عنوان یک نویسنده و پژوهشگر برجسته شناخته می‌شود. او با انگیزه و تعهد عمیق به حفظ امنیت در دنیای دیجیتال، در حال تألیف مقالاتی برای وب‌سایت‌ها و منابع تخصصی می‌باشد. تخصص اصلی کلیس آندره در زمینه امنیت شبکه و فناوری‌های اطلاعاتی قرار دارد. او با داشتن دانش گسترده‌ای در مباحث مختلف امنیت شبکه از جمله رمزنگاری، نفوذ و تشخیص تهدیدات، توانسته است مقالاتی با محتوای غنی و عمیق تولید کند. با تجربه‌های متعدد و تحقیقات گسترده در زمینه امنیت شبکه، کلیس توانسته است راهکارها و راهنماهای مؤثری را برای مدیران سیستم، توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و افراد علاقه‌مند به امنیت دیجیتال ارائه دهد. مقالات او به عنوان منابع معتبر در زمینه امنیت شبکه شناخته می‌شوند. با زبانی ساده و قابل فهم، کلیس توانسته است مفاهیم پیچیده امنیت شبکه را برای عموم مخاطبان تبیین کند. او با تمرکز بر راه‌حل‌های عملی و نکات کلیدی، مخاطبان را در جهت تقویت امنیت شبکه‌های خود هدایت می‌کند. با توجه به تلاش‌های فراوان کلیس آندره در ارتقاء امنیت دیجیتال، مقالات وی به عنوان راهنماهای مهم و ضروری در دنیای پیچیده و پرخطر امنیت شبکه به شمار می‌آیند. او با تأکید بر آگاهی و آموزش، به ارتقاء امنیت دیجیتال جامعه کمک می‌کند و نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا