دسته‌بندی نشده

کنترل ایمیل فرزند

جیمیل از جمله سرویس های ایمیل گوگل است که از سال 2004 تحت یک نسخه آزمایشی شروع به کار کرد و در سال 2009 رسما معرفی شد. بیشتر نوجوانان از این سرویس استفاده می کنند، پس کنترل ایمیل فرزند برای والدین بسیار مهم است. امروزه سرویس جیمیل بیش از 1 میلیارد کاربر فعال ماهانه داشته که رقم قابل توجهی است. اما خوشبختانه گوگل توانست تا با این همه تبادل اطلاعات کنار آمده و امنیت را برای هر یک از کاربرانش فراهم می کند.

این امنیت بالا به کاربران قابلیت داده که به راحتی از ایمیل گوگل استفاده نمایند. یا این که از جیمیل خود استفاده کرده و گاهی اطلاعات مهمی را در آن یا صندوق ورودی خود رد و بدل کنید و جیمیل شان را ذخیره کنید. امکان ذخیره اطلاعات مختلف در اکانت ایمیل و استفاده نادرست از آن ها، موجب شده تا بسیاری از سودجویان به فکر پیدا کردن راهی برای ورود مخفیانه به آن باشند. در ادامه از این مطلب از سایت اسپای 24 شما را بیشتر با این موضوع آشنا می کنیم.

کنترل ایمیل فرزند و سرقت اطلاعات

امنیت بالای سرویس گوگل بسیار بالاست و هیچ کس منکر آن نیست. اما هرگز نباید قدرت فکر انسان ها و به خصوص هکرها دست کم گرفته شود. کارشناس هک و امنیت از آن جایی که شما از یک سرویس امن استفاده می کنید، بی اطلاع نیست پس شما نیازی به پیروی از دستورالعمل های ایمنی معمول ندارید.

شما باید بیشترین آمار هک و نفوذ را در نظر بگیرید. در سرویس های مختلف برای کسانی که به امنیت حساب کاربری اهمیت زیادی نمی دهند ممکن است که در خطر هک ایمیل قرار بگیرند.

عدم توجه به راه های بهبود امنیت حساب کاربری موجب شده تا شیوه های مختلفی برای هک جیمیل و کنترل ایمیل فرزندان ایجاد شود. کلاهبرداران و هکرها برای دریافت رمز عبور افراد و سپس وارد کردن حساب کاربری آن ها به روش های مختلف عمل می کنند.

چگونه جیمیل را هک کنیم؟

همانطور که گفته شد روش های مختلفی برای هک کردن جیمیل افراد توسط هکرها وجود دارد. که این روش ها بیشتر از ناآگاهی افراد استفاده می شود.

  • هک کردن حساب های دیگران و سرقت اطلاعات آن ها؛
  • روش های مهندسی اجتماعی برای به دست آوردن رمز عبور؛
  • حدس زدن رمز عبور؛  
  • و …

روش مهندسی اجتماعی

یکی از رایج ترین روش ها برای به دست آوردن اطلاعات حساب کاربری منحصر به فرد افراد این است که از روش مهندسی اجتماعی استفاده کنید. در این روش هکر با استفاده از روش های مختلف اقدام به سرقت رمز ورود به حساب کاربری می کند.

کاربر از هیچ ابزار خاصی برای بازیابی رمز عبور استفاده نمی کند. به این صورت هکر معمولاً اعتماد پیدا می کند و زمینه را برای دریافت رمز عبور ایجاد می کند. سعی می کند کاربر را متقاعد کند که رمز عبور خود را به هکر بدهد. این روش زیرکانه ترین شیوه کنترل ایمیل فرزند است.

به عنوان نمونه، یک هکر تلاش کرده تا یک حساب کاربری جیمیل با نام کاربری گوگل ایجاد کند. سپس با استفاده از آن نام کاربری آن، ایمیلی را برای شخص مورد نظر ارسال کرده که در آن  این گونه آمده است:

مشکلی در امنیت حساب شما وجود دارد و به نظر می رسد حساب شما هک شده است.

سپس از کاربر خواسته که بر روی لینکی کلیک کند تا شک را برطرف نماید. لینک درخواستی کاربر را به صفحه جعلی هدایت کرده و از او خواسته تا رمز عبور خود را وارد نماید.

با وارد کردن رمز، در واقع رمز را به هکر داده و هکر موفق می شود جیمیل یک فرد را هک کند و بدون نیاز به انجام اقدامات پیچیده می تواند به تمام اطلاعات قربانی دسترسی داشته باشد. به این ترتیب فرد اطلاعات حساب کاربری را خودش در اختیار هکر قرار می دهد.

نحوه استفاده از Trojan و Killager

کی لاگرها (Killager) از جمله برنامه های بوده که بر روی سیستم های کاربر نصب می شوند و تمامی کاراکترهای تایپ شده با کیبورد را ضبط می نمایند. سپس فایل سیو این کاراکترها را در جایی ذخیره می کنند یا به آدرس خاصی ارسال می کنند.

تروجان ها از جمله برنامه های مخربی بوده که خود را به عنوان برنامه کاربردی تبلیغ کرده و پس از نصب، فعالیت های مخربی را در پشت صحنه انجام می دهند.

در این روش کاربر از طریق لینک ها و برنامه های آلوده یک کی لاگر یا تروجان را روی سیستم شان نصب می کنند. این تروجان یا کی لاگر شروع به جمع آوری اطلاعات کاربر مانند رمز عبور کرده و آن رمزهای عبور را برای هکر ارسال می کند. یکی از روش های برجسته هک جیمیل و کنترل ایمیل فرزند همین می باشد.

روش های هک جیمیل

چگونه با لینک های آلوده جیمیل را هک کنیم؟

از جمله روش های هک کردن جیمیل استفاده از لینک های آلوده بوده که به صورت ایمیل برای افراد ارسال می شوند. این ایمیل‌ها اغلب شامل لینک‌های بوده که با کلیک روی آن‌ها، بدافزارها و کی لاگرها را روی سیستم قربانی نصب می‌کنند. اما برای به نظر رسیدن امن این نوع لینک ها، هکر معمولا آن ها را با یک حساب کاربری معتبر می فرستند و یک متن توصیفی با آن ارسال کرده که کاربر را اغفال کرده و روی لینک آلوده کلیک می نماید.

کنترل ایمیل فرزند با حدس زدن رمز عبور

بسیاری از افراد از یک رمز عبور به خصوص برای حساب های کاربری گوناگون استفاده می کنند. در نتیجه قابلیت دسترسی به سایر حساب های کاربری با همان رمز عبور وجود دارد. در این شیوه، هکر در اصل مالک یک سرویس اینترنتی بوده که کاربران در آن ثبت نام کرده و دارای رمز عبور و نام کاربری می باشند. از آن جایی که فرم های ثبت نام گوناگون از کاربران خواسته تا آدرس ایمیل خود را وارد کنند، سپس هکر توانسته به آدرس های جیمیل بسیاری از افراد دسترسی پیدا کنند. در مرحله بعدی رمزهای انتخاب شده به وسیله کاربران را در بخش مورد نیاز برای ورود به اکانت جیمیل آزمایش کند که معمولا با چند بار تلاش موفق می شوند.

هکرها بدون داشتن چنین سرویسی برای نجات دادن افراد و سرقت بردن اطلاعات پایگاه داده به چنین سرویس های حمله می کنند. بعد از آن شروع به آزمایش رمزهای عبور برای آدرس های ایمیل افراد کرده و شاید برای دریافت پاسخ، انواع گوناگونی را امتحان کنند.

دریافت رمز عبور افراد با دسترسی به دستگاه های آنها

یکی دیگر از راه های ساده برای دسترسی به رمز عبور حساب های جیمیل و کنترل ایمیل فرزند، دسترسی به دستگاه موبایل یا کامپیوتر است که شخص برای اتصال به جیمیل خود از آن استفاده می کند. در این شیوه هکر معمولاً فردی نزدیک به قربانی بوده و توانسته به دستگاه تلفن همراه یا رایانه وی دسترسی پیدا کنند. با توجه به این که مرورگرهای گوناگون مانند فایرفاکس یا کروم معمولا رمزهای عبور را برای دسترسی سریع به حساب‌ها ذخیره می‌کنند، می‌توانید با داشتن دسترسی به بخش ذخیره‌سازی این گذرواژه‌ها به راحتی رمز عبور افراد را در حساب‌های گوناگون بازیابی کنند.

نتیجه گیری

به طور کلی برای استفاده کردن از سرویس های گوگل، داشتن رضایت والدین برای کودکان و نوجوانان زیر حداقل سن مقرر در کشور خود الزامی می باشد. در زمان ارائه رضایت والدین، باید با نظارت بر حساب گوگل موافقت کنند. ممکن است که فرزندان سن قانونی خود را در زمان ثبت نام پنهان کنند و والدین از طریق روش های دیگری می توانند اقدام به ردیابی جیمیل آن ها کنند. در این مطلب از سایت اسپای 24 شما را با کنترل ایمیل فرزند آشنا کردیم.

کلیس آندره

کلیس آندره، نامی که در دنیای امنیت شبکه به عنوان یک نویسنده و پژوهشگر برجسته شناخته می‌شود. او با انگیزه و تعهد عمیق به حفظ امنیت در دنیای دیجیتال، در حال تألیف مقالاتی برای وب‌سایت‌ها و منابع تخصصی می‌باشد. تخصص اصلی کلیس آندره در زمینه امنیت شبکه و فناوری‌های اطلاعاتی قرار دارد. او با داشتن دانش گسترده‌ای در مباحث مختلف امنیت شبکه از جمله رمزنگاری، نفوذ و تشخیص تهدیدات، توانسته است مقالاتی با محتوای غنی و عمیق تولید کند. با تجربه‌های متعدد و تحقیقات گسترده در زمینه امنیت شبکه، کلیس توانسته است راهکارها و راهنماهای مؤثری را برای مدیران سیستم، توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و افراد علاقه‌مند به امنیت دیجیتال ارائه دهد. مقالات او به عنوان منابع معتبر در زمینه امنیت شبکه شناخته می‌شوند. با زبانی ساده و قابل فهم، کلیس توانسته است مفاهیم پیچیده امنیت شبکه را برای عموم مخاطبان تبیین کند. او با تمرکز بر راه‌حل‌های عملی و نکات کلیدی، مخاطبان را در جهت تقویت امنیت شبکه‌های خود هدایت می‌کند. با توجه به تلاش‌های فراوان کلیس آندره در ارتقاء امنیت دیجیتال، مقالات وی به عنوان راهنماهای مهم و ضروری در دنیای پیچیده و پرخطر امنیت شبکه به شمار می‌آیند. او با تأکید بر آگاهی و آموزش، به ارتقاء امنیت دیجیتال جامعه کمک می‌کند و نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا