apple iphoneGhost of YōteiiOSSony Interactive Entertainmentآشپزخانهآموزش آشپزیآموزش و ترفندآی او اسآیفونآیفون 16آیفون SEابزار سلامتاپل - Appleاپل آیدیاپلیکیشن و نرم‌افزاراختلالات و بیماری‌های جسمیادبیاتاندرویدانیمیشنبتمنبردگیمبرگزیده یادداشتبلک فرایدی دیجی کالابهداشت روانترفندهای آشپزیترین‌های بازیچی بخونم؟خانه هوشمندخانه و آشپزخانهخانه، کتاب و لوازم التحریرخبر بازیخبر تکنولوژیدکوراتیودکوراسیون و چیدماندی‌سیراهنمای خرید کتابروانشناسی و ذهنسامسونگسریالشیائومیفشنفیلم و سریالکالاهای تند مصرفکتاب و ادبیاتگروه دیجی‌کالاگلکسی S25گوشی هوشمندگوشی وان پلاسلوازم جانبی دیجیتاللوازم خانگی برقیلوازم خانهلوازم ورزشیمادر و کودکمتامجموعه تلویزیونیمد و پوشاکمراقبت از پوستمراقبت و زیبایی ناخنمنتخب تکنولوژیمنتخب سردبیرمنتخب کتاب و ادبیاتمنتخب هنر و سینماموبایلنور و روشنایینویسندههوش مصنوعیهوش مصنوعی و رباتیکوان پلاسورزش و سفرورزش و فعالیت بدنییادداشت فرهنگ و هنر

جادوی دکوراسیون در قلب خانه: چک لیست کامل طراحی آشپزخانه

آشپزخانه‌ی شما چیزی فراتر از یک فضای ساده برای آشپزی و آماده‌سازی غذاست. این مکان قلب خانه‌ی شماست؛ جایی که در آن دور هم جمع می‌شوید، خلاقیت به خرج می‌دهید و لحظات دلچسبی را با هم به اشتراک می‌گذارید. چه در حال طراحی آشپزخانه‌ای کاملا جدید باشید و چه به دنبال ایجاد تغییراتی در دکوراسیون آن، این مطلب از دیجی‌کالا مگ می‌خوانید، شما را در مسیر تبدیل آشپزخانه‌تان به فضایی کاربردی و در عین حال زیبا و منحصربه‌فرد همراهی می‌کند.

آنچه می‌خوانید:

۱. سبک آشپزخانه خود را کشف کنید
۲. با فضای موجود کار کنید
۳. چیدمان آشپزخانه را طراحی کنید
۴. یک نقطه‌ی کانونی ایجاد کنید
۵. مبلمان و تجهیزات مناسب آشپزخانه را انتخاب کنید
۶. پالت رنگی خود را بسازید
۷. به استقبال بافت و الگو بروید
۸. فضای خود را روشن کنید
۹. جزئیات نهایی را اضافه کنید
۱۰. تکامل و انطباق

۱. سبک آشپزخانه خود را کشف کنید

طراحی آشپزخانه را با شناسایی سبک مورد علاقه‌تان آغاز کنید. آیا به دنبال آشپزخانه‌ای مدرن و شیک هستید یا فضایی دنج و روستیک را ترجیح می‌دهید؟ سبک انتخابی شما پایه و اساس انتخاب‌های دکوراسیون شما خواهد بود. برای ایده گرفتن می‌توانید به مجلات دکوراسیون، وب‌سایت‌های طراحی داخلی و وبلاگ‌های مرتبط سر بزنید.

  • بهترین مدل‌های ماشین ظرفشویی مناسب جهیزیه را بشناسیم

۲. با فضای موجود کار کنید

طرح فعلی آشپزخانه‌ی خود را از جمله اندازه، شکل و ویژگی‌های موجود مثل کابینت‌ها و کانترها ارزیابی کنید. چه آشپزخانه‌ای بزرگ و جادار داشته باشید و چه فضایی کوچک، روی عناصری تمرکز کنید که علاوه بر زیبایی، کارایی لازم را هم داشته باشند.

۳. چیدمان آشپزخانه را طراحی کنید

چیدمان اجزای آشپزخانه برای کارایی و جذابیت کلی آن بسیار مهم است. فضای خود را اندازه‌گیری کنید و طرحی را طراحی کنید که موقعیت لوازم خانگی، کانترها و راه‌حل‌های ذخیره‌سازی را در نظر بگیرد. این مرحله به شما کمک می‌کند تا تصور کنید هر عنصر در کجا قرار خواهد گرفت و چگونه می‌توانید جریانی یکپارچه در آشپزخانه ایجاد کنید.

  • آشنایی با انواع کرپ‌ساز و مزایای آن

۴. یک نقطه‌ی کانونی ایجاد کنید

هر آشپزخانه باید یک نقطه‌ی کانونی داشته باشد که توجه را به خود جلب کند. این نقطه می‌تواند یک دیوارپوش خیره‌کننده، یک جزیره‌ی منحصربه‌فرد یا یک هود زیبا باشد. نقطه‌ی کانونی شما به عنوان مرکز توجه عمل می‌کند و سایر عناصر طراحی در اطراف آن چیده می‌شوند.

۵. مبلمان و تجهیزات مناسب آشپزخانه را انتخاب کنید

شاید شلوغ‌ترین و پردردسرترین بخش تغییر دکوراسیون آشپزخانه همینن بخش مبلمان و تجهیزات باشد. اما وقتی به صورت دسته‌بندی شده و جداگانه به آن‌ها رسیدگی کنید می‌توانید به خوبی برای ایجاد تغییرات برنامه‌ریزی کنید.

  • مشکلات رایج غذاساز و راه حل آن‌ها

کابینت‌ها

کابینت‌های بادوام و شیک را انتخاب کنید که مکمل سبک طراحی شما باشند. ترکیبی از کابینت‌های باز و بسته را برای پاسخگویی به نیازهای خاص خود در نظر بگیرید.

کانترها

کانترهایی را انتخاب کنید که علاوه بر زیبایی ظاهری، کاربردی و نگهداری آن‌ها آسان باشد.

لوازم خانگی

لوازم خانگی کم‌مصرف و کارآمدی را انتخاب کنید که با طراحی کلی آشپزخانه شما هماهنگ باشند.

۶. پالت رنگی خود را بسازید

یک پالت رنگی خوب می‌تواند عناصر مختلف آشپزخانه شما را به هم پیوند دهد. به یک ترکیب هماهنگ از دو یا سه رنگ اصلی با رنگ‌های خنثی برای ایجاد تعادل پایبند باشید. طیف‌های روشن‌تر می‌توانند آشپزخانه شما را جادارتر نشان دهند، در حالی که رنگ‌های تیره‌تر فضایی دنج ایجاد می‌کنند.

  • مشکلات رایج آبمیوه‌گیری و راهکارهای آن‌ها

۷. به استقبال بافت و الگو بروید

با استفاده از بافت‌ها و الگوهای مختلف، جذابیت بصری آشپزخانه‌ی خود را افزایش دهید. این کار می‌تواند از طریق کاشی‌های دیوارپوش، یراق‌آلات کابینت و پارچه‌هایی مثل پرده و حوله‌های آشپزخانه انجام شود.

۸. فضای خود را روشن کنید

نورپردازی مناسب در یک آشپزخانه کاربردی بسیار مهم است. در لیست زیر با انواع نورپردازی‌های مناسب برای آشپزخانه آشنا می‌شوید.

  • نورپردازی وظیفه‌ای: برای روشنایی سطوح کار از نورپردازی زیر کابینتی استفاده کنید.
  • نورپردازی محیطی: از لوستر یا چراغ‌های آویز برای روشنایی کلی استفاده کنید.
  • نورپردازی تاکیدی: نقاط کانونی یا عناصر تزئینی خود را با چراغ‌های هالوژنی یا دیوارکوب پرنورتر کنید.
  • نحوه استفاده از آب میوه گیری چهار کاره

۹. جزئیات نهایی را اضافه کنید

آشپزخانه‌ی خود را با مواردی که در لیست زیر می‌بینید شخصی‌سازی کنید تا تمام ذهن و سلیقه‌ی شما در روح آشپزخانه جاری شود.

  • عناصر تزئینی: از آثار هنری، سفال یا وسایل تزئینی که با سلیقه‌ی شما هم‌خوانی دارند استفاده کنید.
  • گیاهان: گیاهان تازه یا گلدانی می‌توانند رنگ و زندگی را به آشپزخانه‌ی شما بیاورند.
  • کتاب‌های آشپزی: کتاب‌های آشپزی مورد علاقه‌ی خود را به عنوان اشیایی کاربردی و تزئینی به نمایش بگذارید.

۱۰. تکامل و انطباق

آشپزخانه‌ها فضاهایی پویا هستند که می‌توانند به مرور زمان تغییر کنند. با تغییر نیازها و سلیقه‌ی خود، در تنظیم یا به روز رسانی عناصر آشپزخانه تردید نکنید. نکته‌ی اصلی این است که آشپزخانه‌ای داشته باشید که منعکس‌کننده‌ی شخصیت و سبک آشپزی شما باشد.

  • مشکلات رایج بخاری برقی و راهکارهای آن

مرور کلی

ایجاد آشپزخانه‌ای که کارایی را با زیبایی ترکیب کند، تلاشی لذت‌بخش است. با در نظر گرفتن ترجیحات طراحی، چیدمان آشپزخانه و عناصر متعددی که یک طرح منسجم را تشکیل می‌دهند، می‌توانید آشپزخانه‌ای دلخواه خود بسازید؛ جایی که لحظات به یاد ماندنی در آن خلق می‌شوند. پس با کمک چک لیستی که در این مطلب به شما دادیم، از سفر خلق آشپزخانه‌ای که به علایق آشپزی و سلیقه شخصی شما پاسخ می‌دهد، لذت ببرید.

منبع: terrahouse

نوشته جادوی دکوراسیون در قلب خانه: چک لیست کامل طراحی آشپزخانه اولین بار در دیجی‌کالا مگ. پدیدار شد.

مقاله اصلی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا