مشاوره تلفنی

روش انجام مشاوره تلفنی چگونه است

با گسترش علم و فناوری سطح امکانات پزشکی و درمانی به میزان زیادی ارتقا پیدا کرده است سلامت افراد جامعه فقط از لحاظ فیزیکی مطرح نیست بلکه سلامت روحی نیز بسیار حائز اهمیت است. مشاوره تلفنی شرایطی را برای فرد بیمار فراهم می کند تا بدور از هیاهوی جامعه در محیط منزل و با آرامش کامل دغدغه های خود را برای پزشک مربوطه بیان کند تا روند بهبودی بیماری سرعت پیدا کند.

منظور از مشاوره تلفنی چیست؟

مشاوره تلفنی روشی برای درمان بیمار توسط روانشناس است در این روش ویزیت بیمار به صورت چهره به چهره نیست این روش درمانی مزایای بسیاری برای بیمار دارد.مدت زمان مشاوره تلفنی بین نیم ساعت تا یک ساعت متغیر است و براساس نظر مشاور و بیمار امکان دارد این مدت زمان کم و زیاد شود. مشاوره تلفنی برای اشخاصی که از لحاظ رفت و آمد دچار مشکل هستند بسیار مناسب است. به عنوان مثال برای فردی که در شغلی مشغول فعالیت است بسیار سخت است که در این ترافیک هر هفته خود را به جلسات مشاوره برساند اما این فرد حتی زمانی که داخل ماشین خود در حال رانندگی است نیز می تواند به جلسه هر هفته مشاوره خود برسد. زمانی که جلسات مشاوره به صورت تلفنی برگزار می شود چهره فرد دیده نمی شود از این رو بیمار راحتر با درمانگر خود ارتباط برقرار می کند و مشکلات خود را مطرح می کند.

مشاوره تلفنی

چرا مشاوره تلفنی از وب سایت ما

مرکز مشاوره ما چندین شماره در سایت خود قرار داده است این شماره ها صرفا برای مشاوره تلفنی در نظر گرفته شده است بدین ترتیب اشخاص می توانند با آسان ترین روش ممکن با مرکز ما تماس برقرار کنند. خدمات روانشناسی ارائه شده در مرکز ما متناسب و با کیفیت می باشد و از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است. نکته ای که وجود دارد این است که خدمات مشاوره تلفنی در مرکز ما توسط همان پزشکانی صورت می گیرد که به صورت حضوری مشاوره می کنند. برخلاف تصور عموم مردم مشاوره تلفنی باید توسط بهترین روانشناسان صورت گیرد زیرا روشناس از مزایای ارتباط مستقیم و صحبت چهره به چهره برخوردار نیست. بسیاری از افراد بعد از مشاوره تلفنی تمایل زیادی برای مشاوره حضوری دارند که برای آرامش بیشتر است اما به طور کل مشاوره تلفنی باید به صورتی باشد تا بتواند تمام نیازهای شخص را تامین کند.

مشاوره تلفنی

روش انجام مشاوره تلفنی چگونه است؟

در این مرکز روش کار به این صورت است که بعد از اولین تماسی که شخص با مشاوره تلفنی برقرار می کند ظرف 15 دقیقه اطلاعات لازم از فرد گرفته می شود و پس از پایان تماس اطلاعات توسط مشاور ثبت و تحلیل می شود. سپس ابعاد و روند مشاوره برای فرد شرح داده می شود که طبق آن فرد شروع به برنامه ریزی برای تعیین جلسات مشاوره تلفنی کند. در تماس تلفنی جلسه دوم نیازهای فرد عنوان می شود در صورتی که فرد تمایل به ادامه ی مشاوره داشته باشد جلسات برای وی تنظیم می شود گاهی اوقات فرد نیاز به یک جلسه مشاوره حضوری دارد تا بتواند ارتباط بهتری با مشاور خود برقرار کند.

مشاوره تلفنی

مراحل مشاوره روانشناسی تلفنی چگونه است؟

همانطور که میدانید یکی از ارکان اصلی مشاوره برنامه ریزی می باشد به همین علت مشاوره تلفنی نیز برای افزایش بازدهی به صورت منظم طبقه بندی می شود و مراحل آن به شرح زیر است

·        شخص با مرکز مشاوره تماس تلفنی برقرار می کند، اطلاعات اولیه از فرد گرفته می شود و وارد بانک اطلاعاتی مرکز می شود

·        اولین مشاوره تلفنی توسط روانشناسی مجرب صورت گرفته می شود تا فرد به راحتی اطلاعات را در اختیار مشاور قرار دهد

·        بررسی و تحلیلاتی که مشاور از صحبت های مراجعه کننده دارد و تشخیص راهکارهایی برای رفع موانع و مشکلات و تصمیم گیری در مورد نحوه ی ادامه ی مشاوره

·        مشاور باید تحلیل های اولیه ی خود را به مراجعه کننده ارائه دهد سپس براساس تحلیل های خود توصیه ها و راه کارهایی را به مراجع ارائه دهد.

·        در صورت تشخیص مشاور و موافقت مراجع تعیین یک جلسه مشاور حضوری برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر

·        مشاور برنامه ای را برای ادامه مشاوره تلفنی در نظر می گیرد.

مشاوره تلفنی

ویژگی روش مشاوره روانشناسی تلفنی

از ابتدای زمانی که مشاوره تلفنی در کشور باب شده است تحقیقاتی بسیاری در زمینه این سبک از مشاوره انجام گرفته شد بر اساس تحقیقات و مطالعات صورت گرفته پس از اولین مشاوره روانشناسی تلفنی بار روانی زیادی از مراجع کاسته می شود این یکی از اصلی ترین مزایای مشاوره به سبک تلفنی می باشد. افراد می توانند در 24 ساعت روز مطابق با نیازهای خود با مشاوره به صورت تلفنی صحبت کنند. این سبک از مشاوره شرایطی را فراهم می کند تا فرد در هر نقطه از کشور از خدمات مشاوره بهره مند شود ضمن این که جلسات مشاوره خود را بدون کوچکترین وقفه ای برگزار کند. خدمات مشاوره ای ارائه شده در مرکز ما به صورتی است که یک فایل درمانی در اختیار مراجع قرار داده می شود تا بتواند در آینده نیز از این مشاوره استفاده کند. مشاوره روانشناسی تلفنی روشی آسان، ارزان و در دسترس می باشد.

مشاوره تلفنی

خدمات مشاوره روانشناسی تلفنی چه مواردی را شامل می شود؟

·        مشاوره موضوعات خانوادگی: در مشاوره روانشناسی تلفنی موضوعات خانواده بسیار مهم و حیاتی هستند که در خدمات مشاوره تلفنی نیز به این امر بسیار اهمیت داده می شود. در مشاور خانوادگی مشکلاتی مانند چالش های زندگی، نحوه ی برخورد با خانواده همسر، طلاق عاطفی و… در نظر گرفته می شود.   مراجعه کننده می تواند تمام موضوعات و مسائل مربوط به خود و خانواده اش را در تماس تلفنی بیان کند.

·        مشاوره طلاق: شاید در بحران های زندگی به صورت مقطعی و عجله ای تصمیم به طلاق بگیرید. قبل از هر تصمیمی می توانید با مرکز مشاوره ی  تلفنی تماس بگیرید، مشاورین تلفنی در این زمینه شما را راهنمایی می کنند در صورتی که راهکاری برای بازگشت وجود داشته باشد حتما به شما ارائه داده می شود بخصوص در رابطه با مسائل و مشکلاتی که بعد از طلاق برای فرزندان و زن و شوهر به وجود می آید، راهنمایی های لازم صورت می گیرد.

مشاوره تلفنی

مشاوره روانشناسی تلفنی، تحصیلی، ازدواج

·        به هنگام تماس با مرکز مشاوره می توانید مشکلاتی اعم از انتخاب رشته دبیرستان، رشته دانشگاه، تغییر رشته،کاهش اضطراب و…را بیان کنید چالش هایی که در هنگام درس خواندن مواجه می شوید را بیان کنید.مشاور تحصیلی شما را در برنامه ریزی درست تحصیلی و نحوه درست درس خواندن راهنمایی می کند.

·        مشاوره ازدواج تلفنی شما را در زمینه ی معیارهای انتخاب همسر، روش های همسرداری، مشکلاتی که در زندگی به وجود می آید و … هدایت و راهنمایی می کنند.

·        مشاوره روانشناسی جنسی وظیفه ی راهنمایی زوجین در زمینه ی مشکلات زناشویی اعم از دیر انزالی، زود انزالی، بیماری های مقاربتی و… دارد.

·        مشاوره کودک شما را در تربیت مناسب کودک براساس ویژگی های رفتاری کودکان در دوره های مختلف زندگی هدایت می کند.

مزایای مشاوره روانشناسی تلفنی

·        مشاوره های تلفنی همیشه در دسترس هستند.

·        برخی از افراد از بیماری های روانی ترس خروج از منزل دارند و بردن این افراد خارج از منزل بسیار مشکل است مشاوره های تلفنی می تواند به اندازه ی مشاوره های حضوری برای این افراد موثر واقع شود زیرا فرد درگیر استرس و نگرانی خروج از منزل نمی شود و با آرامش بیشتری در جلسات مشاوره حضور پیدا می کند.

·        هزینه هایی که برای مشاوره های تلفنی صرف می شود به مراتب بسیار کمتر از هزینه های مشاوره های حضوری است.

·        مشاوره های تلفنی می تواند خدمات خود را در طیف وسیعی از مسائلی که افراد با آن درگیر هستند ارائه دهند.

·        برخی افراد از این که مشکلات خود را به صورت رو در رو برای مشاور بازگو کنند خجالت می کشند، مشاور تلفنی فرصتی را برای این افراد ایجاد می کند که به دور از احساس شرمندگی مشکلات خود را مطرح کنند.

اما در شرایطی و برای برخی از افراد مشاور تلفن مناسب نیست و این افراد باید حتما به صورت حضوری به مشاور مراجعه کنند به عنوان مثال افرادی که مبتلا به بیماری اسکیزوفرنی هستند یا افرادی که دچار افسردگی شدید هستند.

 

کلیس آندره

کلیس آندره، نامی که در دنیای امنیت شبکه به عنوان یک نویسنده و پژوهشگر برجسته شناخته می‌شود. او با انگیزه و تعهد عمیق به حفظ امنیت در دنیای دیجیتال، در حال تألیف مقالاتی برای وب‌سایت‌ها و منابع تخصصی می‌باشد. تخصص اصلی کلیس آندره در زمینه امنیت شبکه و فناوری‌های اطلاعاتی قرار دارد. او با داشتن دانش گسترده‌ای در مباحث مختلف امنیت شبکه از جمله رمزنگاری، نفوذ و تشخیص تهدیدات، توانسته است مقالاتی با محتوای غنی و عمیق تولید کند. با تجربه‌های متعدد و تحقیقات گسترده در زمینه امنیت شبکه، کلیس توانسته است راهکارها و راهنماهای مؤثری را برای مدیران سیستم، توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و افراد علاقه‌مند به امنیت دیجیتال ارائه دهد. مقالات او به عنوان منابع معتبر در زمینه امنیت شبکه شناخته می‌شوند. با زبانی ساده و قابل فهم، کلیس توانسته است مفاهیم پیچیده امنیت شبکه را برای عموم مخاطبان تبیین کند. او با تمرکز بر راه‌حل‌های عملی و نکات کلیدی، مخاطبان را در جهت تقویت امنیت شبکه‌های خود هدایت می‌کند. با توجه به تلاش‌های فراوان کلیس آندره در ارتقاء امنیت دیجیتال، مقالات وی به عنوان راهنماهای مهم و ضروری در دنیای پیچیده و پرخطر امنیت شبکه به شمار می‌آیند. او با تأکید بر آگاهی و آموزش، به ارتقاء امنیت دیجیتال جامعه کمک می‌کند و نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا