جاسوسی گوشیردیابی گوشینرم افزار کنترل والدینهک گوشی

آشنایی با شیوه های ردیابی گوشی در حالت آفلاین (Offline)

یکی از سوالات رایج در بین عموم کاربران فضای مجازی که ذهن آن ها را به شدت درگیر کرده؛ ردیابی گوشی در حالت آفلاین می باشد. در این بخش قصد به اشتراک گذاری اطلاعاتی را در خصوص این موضوع برای شما خوانندگان عزیز و محترم داریم؛ همراه ما باشید.

ردیابی گوشی در حالت آفلاین

ردیابی گوشی در حالت آفلاین یا آنلاین

امروزه در عصر (ICT)، گوشی تلفن همراه به یکی از نیازهای مبرم و اساسی انسان در طول زندگی به شمار آمده و شرکت های مختلفی در سرتاسر جهان همگام با پیشرفت دانش و تکنولوژی دست به طراحی و تولید انواع مختلفی از گوشی های هوشمند زده اند. این وسیله کاربردی و البته کوچک حاوی اطلاعات ارزشمند و محرمانه مالکان خود بوده و باید در نگهداری و مراقبت از آن تمام جوانب احتیاط را رعایت کرد.

ردیابی گوشی در حالت آفلاین

همانطور که می دانید، دلایل متعددی را میتوان برای ردیابی گوشی در حالت آفلاین و آنلاین مطرح نمود که از جمله آن ها می توان به تحت نظر گرفتن رفت و آمد اعضای خانواده نظیر کودکان یا افراد سالمند مبتلا به آلزایمر ذکر کرد. همچنین در برخی از مواقع که گوشی شخص مفقود و یا سرقت شده لازم است که به طریقی آن را ردیابی نمود. در سفرهای خارج از کشور برای گم نکردن همدیگر و … همه از جمله دلایلی هستند که افراد برای یافتن راهکارهای ردیابی گوشی به سراغ آن می روند.

روش های مختلف ردیابی گوشی در حالت آفلاین

اگر بخواهیم در یک دسته بندی کلی به بخشی از شیوه های مختلف ردیابی گوشی در حالت آفلاین اشاره کنیم، باید هر یک از موارد مطرح شده در قسمت ذیل را راجع به گوشی های برند سامسونگ و آیفون مورد بررسی قرار داد :

ردیابی گوشی در حالت آفلاین

ردیابی گوشی سامسونگ در حالت آفلاین

ردیابی گوشی در حالت آفلاین برای مدل های مختلف تلفن هوشمند برند سامسونگ از طریق قابلیت (find my mobile) صورت می گیرد. در حقیقت کاربران کمپانی سامسونگ می توانند بدون نیاز به اینترنت و از طریق قابلیت یافتن تلفن من به ردیابی موقعیت گوشی خود از راه دور و در مواقع مفقودی یا سرقت بپردازند.

بیشتر بخوانید:  ردیابی شماره از گوگل چگونه انجام می‌ شود؟

ردیابی گوشی در حالت آفلاین

به طور کلی کاربران به وسیله قابلیت (find my mobile) می توانند از راه دور به انجام کارهایی از قبیل پیدا کردن موقعیت گوشی، انتقال یا حذف اطلاعات از روی گوشی، خارج کردن گوشی از حالت سایلنت و به صدا درآوردن زنگ آن و …. بپردازند. البته باید بدانید که این ویژگی ها تنها در صورتی قابل استفاده خواهند بود که گوشی فرد بعد از مفقودی و یا سرقت همچنان روشن بوده و اینترنت آن نیز متصل باشد. کمپانی سامسونگ به تازگی شرایطی را فراهم نموده است که کاربران بدون نیاز به اینترنت و در حالت آفلاین نیز بتوانند به ردیابی دستگاه  گلکسی خود از راه دور بپردازند.

نحوه فعال سازی قابلیت (find my mobile)

ردیابی گوشی در حالت آفلاین یکی از ویژگی جدید قابلیت (find my mobile) برند سامسونگ می باشد که بدون نیاز به اتصال دستگاه به شبکه اینترنت میتوان برای ردیابی گوشی های سرقتی و مفقودی خود به وسیله سایر دستگاه های گلکسی سامسونگ دیگر و البته در فواصل کم اقدام نمود. از دیگر ویژگی های این بخش از گوشی سامسونگ را می توان در ردیابی موقعیت ایرپاد و یا ساعت های هوشمند متصل به دستگاه در نظر گرفت. برای فعال سازی این قابلیت در گوشی های سامسونگ تنهای کافی است که مسیر گفته شده در قسمت ذیل را طی کنید :

ردیابی گوشی در حالت آفلاین

مرحله 1: به قسمت تنظیمات گوشی سامسونگ خود مراجعه کنید.

مرحله 2 : در منوی تنظیمات به سراغ گزینه ‘بیومتریک و امنیت’ بروید.

مرحله 3: در فهرست باز شده برای فعال سازی گزینه “یافتن تلفن من” اقدام نمایید.

مرحله 4:  در قسمت های خواسته شده کلیه اطلاعات و جزئیات مربوط به حساب Samsung خود را وارد نمایید.

ردیابی گوشی آیفون در حالت آفلاین

اپل نیز به عنوان یکی دیگر از کمپانی های مطرح تولید کننده گوشی هوشمند در سرتاسر جهان برای مدل های مختلف گوشی آیفون قابلیتی تحت عنوان آیفون مرا پیدا کن یا (Find My IPhone) را در نظر گرفته است که به هنگام مفقودی، سرقت و … کاربران بتوانند به ردیابی گوشی از دور بپردازند.

ردیابی گوشی در حالت آفلاین

این کمپانی به تازگی با انتشار سیستم عامل IOS 13 خود شرایطی را فراهم نموده که کاربران برای ردیابی گوشی در حالت آفلاین نیز بتوانند موقعیت گوشی مفقود یا سرقت شده خود را پیدا کنند. به عبارت دیگر، قابلیت Find My iPhone اگرچه برای تمامی نسخه های آیفون در نظر گرفته شده است اما تنها کاربران گوشی های آیفون با سیستم عامل IOS 13 قادر به ردیابی گوشی در حالت آفلاین و به وسیله بلوتوث هستند.

بیشتر بخوانید:  6 انواع روش های ردیابی گوشی موبایل چیست؟

نحوه فعال سازی گزینه (Find My iPhone)

در این بخش برای شما به صورت مختصر بیان خواهیم کرد که برای ردیابی گوشی در حالت آفلاین به هنگام مفقودی یا سرقت باید چگونه و از کدام مسیر گزینه Find My iPhone را فعال کنیم. برای انجام این کار در مرحله نخست باید به قسمت تنظیمات گوشی آیفون خود مراجعه کرده و سپس با کلیک بر روی نام دارنده گوشی در بالای صفحه و انتخاب گزینه Find My iPhone به منوی این بخش وارد شوید. شما در صفحه مورد نظر شاهد گزینه هایی نظیر offline finding و Send Last Location خواهید بود که لازم است با احتمال مفقود یا سرقت شدن گوشی نسبت به فعال سازی این گزینه ها مطابق عکس زیر اقدام نمود.

ردیابی گوشی در حالت آفلاین

Find My > Find My iPhone > Enable Offline Finding > Send Last Location

ردیابی گوشی با اپلیکیشن همیاب 24

همیاب 24 نام سامانه ای است که به تازگی و در طی چند سال اخیر به منظور ردیابی گوشی های سرقتی و مفقود شده افراد راه اندازی شده است. این سامانه تحت حمایت معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرایم قوه قضائیه و همچنی دیگر ارگان و اصناف دولتی بوده و کاربران تنها با ارسال و ثبت شماره IMEI گوشی سرقتی یا مفقود شده خود در سامانه همیاب 24 می توانند در جهت تسریع و تسهیل روند ردیابی گوشی در حالت آفلاین اقدام نمایند. در حقیقت این شناسه ثبت شده و مشخصات گوشی مورد نظر در تمامی معاملات تجاری و یا هنگام خروج افراد از مرزهای قانونی کشور مورد بررسی و پایش قرار گرفته و به محض شناسایی و ردیابی آن در هر نقطه از کشور توسط ارگان های ذیربط، به کاربر و مالک اصلی جهت طی کردن مراحل قانونی دریافت گوشی سریعا اطلاع رسانی خواهد شد.

ردیابی گوشی در حالت آفلاین

قابلیت ها و امکانات اپلیکیشن همیاب 24

در یک دسته بندی کلی؛ بخشی از قابلیت ها و امکاناتی که تحت سامانه و اپلیکیشن همیاب برای کاربران در نظر گرفته شده است را میتوان به صورت موارد مطرح شده در قسمت ذیل عنوان نمود :

  • تسهیل و تسریع فرایند ردیابی گوشی در حالت آفلاین

  • ردیابی گوشی های مفقودی و سرقتی تنها با ارسال یک کد در قالب پیامک

  • عدم نیاز متصل بودن گوشی به شبکه اینترنت برای ردیابی

  • امکان مشاهده موقعیت گوشی از روی لینک ارسال شده به گوشی

  • نیاز به فعال سازی گزینه جی پی اس و شارژ داشتن سیم کارت موبایل

  • و …

بیشتر بخوانید:  امنیت گوشی های اندروید و توصیه های مرتبط با آن

نکات پایانی در خصوص ردیابی گوشی در حالت آفلاین

در مقام جمع بندی از آنچه که تاکنون بیان شد، باید گفت که برای ردیابی گوشی در حالت آفلاین هیچ تفاوتی مبنی بر محل گم شدن یا سرقت گوشی وجود نداشته و این موضوع برای تمامی کاربران چالش برانگیز خواهد بود. برنامه های متعددی برای دسترسی و ردیابی گوشی در حالت آنلاین وجود داشته که این موضوع با شرط روشن بودن گوشی و اتصال آن به شبکه اینترنت امکان پذیر است. اما در شرایطی که گوشی مورد نظر آنلاین نباشد نیز باید به فکر راه چاره بود. در همین جهت کمپانی های مطرح و شناخته شده در حوزه تولید گوشی های هوشمند به فکر افزودن قابلیت های بسیار کاربردی در نسخه های جدید سیستم عامل گوشی خود افتادند تا کاربران بدون نیاز به شبکه اینترنت بتوانند برای ردیابی گوشی در حالت آفلاین اقدام نمایند.

نکات حائز اهمیتی که باید پیش از فعال سازی گزینه Find My و استفاده از ویژگی های بسیار جالب و جذاب هر یک از مدل های مختلف گوشی سامسونگ و آیفون بدانید، این است که با وجود پشتیبانی آفلاین تنها برای فواصل محدود و مشخص میتوان گوشی مورد نظر را ردیابی کرد. همچنین مسئولیت به اشتراک گذاری مشخصات گوشی مورد نظر در صورت فعال بودن گزینه با سایرین بر عهده مالک گوشی می باشد. این قابلیت علی رغم مزایای بیشمار خود فرصتی را برای افراد سودجو و فرصت طلب فراهم کرده تا با دانش و اطلاعات خود در زمینه هک و برنامه نویسی به اطلاعات مهم، حساس و محرمانه افراد که بر روی برنامه های مختلف گوشی ذخیره شده، دسترسی و نفوذ پیدا کنند و از این اطلاعات در جهت منافع خاص خود نظیر کلاهبرداری، سرقت، اخاذی، تهدید و …. اقدام نمایند. نکته حائز اهمیت دیگر در خصوص عدم اعتماد کامل به عناوین فریبنده برخی از پیام هایی است که امروزه در گروه و کانال های مختلف تحت عنوان برنامه ردیابی گوشی در حالت آفلاین منتشر می شود؛ برخی از این برنامه ها با اهداف جاسوسی و سرقت اطلاعات کاربران طراحی شده اند.

کلیس آندره

کلیس آندره، نامی که در دنیای امنیت شبکه به عنوان یک نویسنده و پژوهشگر برجسته شناخته می‌شود. او با انگیزه و تعهد عمیق به حفظ امنیت در دنیای دیجیتال، در حال تألیف مقالاتی برای وب‌سایت‌ها و منابع تخصصی می‌باشد. تخصص اصلی کلیس آندره در زمینه امنیت شبکه و فناوری‌های اطلاعاتی قرار دارد. او با داشتن دانش گسترده‌ای در مباحث مختلف امنیت شبکه از جمله رمزنگاری، نفوذ و تشخیص تهدیدات، توانسته است مقالاتی با محتوای غنی و عمیق تولید کند. با تجربه‌های متعدد و تحقیقات گسترده در زمینه امنیت شبکه، کلیس توانسته است راهکارها و راهنماهای مؤثری را برای مدیران سیستم، توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و افراد علاقه‌مند به امنیت دیجیتال ارائه دهد. مقالات او به عنوان منابع معتبر در زمینه امنیت شبکه شناخته می‌شوند. با زبانی ساده و قابل فهم، کلیس توانسته است مفاهیم پیچیده امنیت شبکه را برای عموم مخاطبان تبیین کند. او با تمرکز بر راه‌حل‌های عملی و نکات کلیدی، مخاطبان را در جهت تقویت امنیت شبکه‌های خود هدایت می‌کند. با توجه به تلاش‌های فراوان کلیس آندره در ارتقاء امنیت دیجیتال، مقالات وی به عنوان راهنماهای مهم و ضروری در دنیای پیچیده و پرخطر امنیت شبکه به شمار می‌آیند. او با تأکید بر آگاهی و آموزش، به ارتقاء امنیت دیجیتال جامعه کمک می‌کند و نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا